آیا گلکسی رینگ با گوشی‌هایی غیر از سامسونگ هم سازگار است؟ کمبو کارت‌های امروز همستر کامبت (دوشنبه ۱ مرداد) کارت‌های ۲ میلیونی امروز راکی ربیت، دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۳ ۱۱  اتاق فرار در  مشهد | درباره نوع جدیدی از بازی‌های گروهی که  در  میان نوجوانان و  جوانان مخاطب زیادی پیدا کرده است رمز کیف پول امروز راکی ربیت (یکشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۳) راهنمای حل پازل در مینی گیم جدید همسترکامبت (دوشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۳) کدمورس جدید همستر کامبت (دوشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۳) + آموزش کمبو کارت‌های امروز همستر کامبت (یکشنبه ۳۱ تیر) کارت‌های امروز راکی ربیت، یکشنبه ۳۱ تیر چگونه شکستن قفل گوشی عامل تیراندازی به ترامپ فقط ۴۰ دقیقه زمان برد؟ کدمورس جدید همستر کامبت (یکشنبه ۳۱ تیر) + آموزش راهنمای حل پازل در مینی گیم جدید همسترکامبت (یکشنبه ۳۱ تیر) کمبو کارت‌های امروز همستر کامبت (شنبه ۳۰ تیر) همه‌چیز درباره بازی تلگرامی «راکی ربیت» Rocky Rabbit + آموزش دریافت سکه بیشتر راهنمای حل پازل در مینی گیم جدید همسترکامبت کدمورس جدید همستر کامبت (شنبه ۳۰ تیر) + آموزش عامل اختلال گسترده در سیستم‌های رایانه‌ای جهان مشخص شد کمبو کارت‌های امروز همستر کامبت (جمعه ۲۹ تیر) کدمورس جدید همستر کامبت (جمعه ۲۹ تیر) + آموزش اپل می‌گوید برای آموزش هوش مصنوعی خود از ویدیوهای یوتیوب استفاده نکرده است «پیکسل ورس» لیست شد + قیمت اولیه (پنجشنبه ۲۸ تیر)
سرخط خبرها

شناسایی بد افزار «جوکر» در نرم افزار پیام‌ رنگی

  • کد خبر: ۹۲۷۰۲
  • ۲۸ آذر ۱۴۰۰ - ۲۳:۳۲
شناسایی بد افزار «جوکر» در نرم افزار پیام‌ رنگی
بدافزار جوکر در حالی در یکی از برنامه‌های گوگل‌ پلی شناسایی شده که این برنامه تاکنون ۵۰۰هزار بار دانلود شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، جوکر یکی از رایج‌ترین بدافزارهایی است که در فروشگاه اندروید ظاهر می‌شود و به‌تازگی این بدافزار در برنامه دیگری پنهان شده که تا کنون ۵۰۰ هزار بار دانلود شده است. این بدافزار مانند سایر هم‌نوعان خود، کاربران را بدون اطلاع آن‌ها در خدمات ممتاز ثبت‌نام می‌کند.

وب‌سایت تک‌پست اعلام کرد محققان امنیت سایبری در موسسه پریدو، به‌طور مرتب مقاله‌ای را به‌روزرسانی می‌کنند که اپلیکیشن‌های آلوده به بدافزار جوکر موجود در فروشگاه گوگل‌پلی را شناسایی می‌کند. آخرین اپلیکیشنی که با بدافزار جوکر شناسایی شده، برنامه‌ای به نام پیام رنگی (Color Message) است. 

پیام رنگی برنامه‌ای است که به افراد اجازه می‌دهد پیامک‌های پیش‌فرض خود را شخصی‌سازی کنند. این برنامه توسط ۵۰۰ هزار کاربر ناآگاه اندروید دانلود شده که احتمالاً خیلی دیر به هدف واقعی این اپلیکیشن پی بردند. هدف اصلی جوکر این است که قربانیان را به‌طور مخفیانه در خدمات ممتاز مشترک کند. این کار را با شبیه‌سازی کلیک‌ها و رهگیری پیامک‌ها انجام می‌دهد، همچنین می‌تواند محتوای پیام کوتاه، لیست مخاطبین و اطلاعات دستگاه را بدزدد.

پریدو همچنین اشاره کرده که تشخیص جوکر دشوار است، زیرا از کدهای بسیار کمی استفاده می‌کند و این کدها را کاملاً پنهان می کند و البته حذف برنامه پیام‌رنگی هم سخت است، زیرا می‌تواند نماد خود را پس از نصب پنهان کند. مانند بسیاری از برنامه‌هایی که بدافزار را پنهان می‌کنند، نظرات منفی کاربران در پلی‌استور نشانه‌ای بود از اینکه اشتباهی در حال وقوع است. 

جوکر در طول سال‌ها راه خود را به صدها برنامه فروشگاه پلی وارد کرده است، آخرین نمونه آن در ماه اکتبر بود، زمانی که یک برنامه تقلبی بازی مکعب (Squid Game) که هزاران بار دانلود شده بود، حاوی این بدافزار بود. گوگل اکنون پیام‌رنگی را حذف کرده است و به کسانی که آن را دانلود کرده‌اند توصیه می‌شود فوراً برنامه را حذف نصب کنند.

منبع: اقتصاد آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->